VOIMANSIIRTO

PEERLESS JA TUFF TORQ | Voimasiirto

Vaihteistot ja voimansiirto yhteistyössä Husqvarnan kanssa.

PEERLESS on Amerikkalainen, yksi tunnetuimmista pienkoneiden vaihteistojen ja voimansiirron valmistajista. Nyt Husqvarnan siipien alla, PEERLESS saa kaiken tarvitsemansa resurssit tuotteidensa kehittämiseen ja se tulee jatkossakin olemaan yksi johtavista pienvoimansiirron valmistaja.

PEERLESS -mallistosta löydät sekä kuluttajatuotteisiin että ammattikäyttöön tarkoitettuja malleja.

TUFF TORQ vaihteistot innovaatiota ja osaamista

Tuff Torq on johtava hydraulisten- ja voimansiirronkomponenttien valmistaja, jonka toimistot sijaitsevat Japanissa, Euroopassa ja Amerikassa. Tuotteita käytetään monissa laitteissa, mm. Husqvarna, John Deere, Yanmar, MTD, Briggs & Stratton, Daedong (Korea), Foton Lovol and World (Kiina), muutama mainitakseen.

CENTMAT | Keskipakoiskytkimet

Laadukas ja sopivanhintainen keskipakoiskytkin..

Keskipakoiskytkimet ja alennusvaihteistot yhteistyössä SUBARU/Robin kanssa

Japanissa valmistetaan CENTMAT tuotemerkillä keskipakoiskytkimiä ja alennusvaihteistoja nestekytkimellä. CENTMAT on tullut SUBARU/Robinin yhteistyön myötä tunnetuksi laadukkaana ja kustannuksiltaan kilpailukykyisenä valmistajana. Jos etsit laadukasta ja sopivan hintaista keskipakoiskytkintä on CENTMAT vastauksesi.

Valikoimastamme löytyy eri ulostuloakseleille soveltuvia malleja, laippa-asennettavia malleja ja myös ketjuvetoon tarkoitettuja malleja.

Näiden lisäksi CENTMAT valmistaa monenlaisia alennusvaihteita. On vetotarpeesi sitten hihnaveto, akseliveto tai ketjuveto, meiltä löydät niihin sopivan ratkaisun. Ja eikä tässä vielä kaikki, meiltä saat kytkimeen sopivan moottorinkin.

Kysy näistä tuotteista lisää

Haluan lisätietoja Voimansiirrosta

Ota yhteyttä

Ismo Hiltunen
Myynti, hallinto:
09 - 8700 97 21
ismo.hiltunen@finmotor.fi


Katso lisää sivuiltamme