MOOTTORIT

Laadukkaat ja hyväksikoetut tuotemerkit

Moottorit

Tältä sivulta löydät edustamamme tuoteryhmät ja klikkamalla vasemmalla olevasta valikosta klikkaamalla pääset suoraan ko. tuoteryhmän sivuille.

HATZ | Dieselmoottorit

Eivät pidä paljon melua itsestään, koska ovat niin hiljaisia.

HATZ on maailman johtava pienten dieselmoottorien valmistaja. HATZ dieselmoottoreita käytetään yleisesti: rakennuskoneissa, generaattoreissa, pumpuissa, henkilönostimissa, maatalouskoneissa, ruohonleikkuukoneissa ja monissa muissa.

Lisäksi HATZ moottorit tunnetaan markkinoiden hiljaisimmista ilmajäähdytteisistä Diesel-moottoreista.

ISUZU | Nestejäähdytteiset Dieselmoottorit

Isuzu on valmistanut yli 20 miljoonaa moottoria.

ISUZU MOTORS on yksi maailman suurimmista moottorivalmistajista. Vuosittain ISUZUN tehtailta valmistuu noin miljoona uutta dieselmoottoria ja tähän päivään mennessä on ISUZU valmistanut yli 20 MILJOONAA MOOTTORIA.

ISUZUN moottorivalikoima on erittäin kattava. Valikoimasta löydät sopivan nestejäähdytteisen 2 – 6 sylinterisen dieselmoottorin moneen käyttöön tehoalueella 12 kW – 350 kW.

YANMAR| Neste- ja ilmajäähdytteiset Dieselmoottorit

Yanmar valmistaa moottoreita teollisuuden tarpeisiin.

YANMAR on lisännyt puhtaat, suuritehoiset uudet mallit nykyiseen suosittuun nestejäähdytteisten pystysuorien dieselmoottorien kokoonpanoon teolliseen käyttöön ja toimittaa jatkossakin asiakkaiden vaatimusten mukaisia teholähteitä teollisuuskoneille

YANMAR moottorivalikoima on erittäin kattava. Valikoimasta löydät sopivan neste- tai ilmajäähdytteisen  dieselmoottorin moneen käyttöön tehoalueella 3,5 kW – 155 kW.

KAWASAKI | Bensiinimoottorit

Kawasaki on oikea ratkaisu ammatimaiseen käyttöön.

KAWASAKI -moottorimallisto tarjoaa oikean ratkaisun ammattimaiseen käyttöön tarkoitetuissa laitteissa.

Malliston tehoalue muutamasta kW – aina 24 kW:n (30 hv) asti.

Oli tarpeesi sitten kaksitahti, nelitahti, pystyakselinen tai vaaka-akselinen, Kawasakin mallistosta varmasti löydät sopivan ratkaisun.

PEERLESS JA TUFF TORQ | Voimasiirto

Vaihteistojen ja voimansiirron tuotteet kuluttajille ja ammattikäyttöön.

PEERLESS on Amerikkalainen, yksi tunnetuimmista pienkoneiden vaihteistojen ja voimansiirron valmistajista. Nyt Husqvarnan siipien alla, PEERLESS saa kaiken tarvitsemansa resurssit tuotteidensa kehittämiseen ja se tulee jatkossakin olemaan johtava pienvoimansiirron valmistaja.

PEERLESS -mallistosta löydät sekä kuluttajatuotteisiin että ammattikäyttöön tarkoitettuja malleja.

CENTMAT | Keskipakoiskytkimet

Laadukas ja sopivanhintainen keskipakoiskytkin.

Japanissa valmistetaan CENTMAT tuotemerkillä keskipakoiskytkimiä ja alennusvaihteistoja nestekytkimellä.

CENTMAT on tullut SUBARU/Robinin yhteistyön myötä tunnetuksi laadukkaana ja kustannuksiltaan kilpailukykyisenä valmistajana. Jos etsit laadukasta ja sopivan hintaista keskipakoiskytkintä on CENTMAT vastauksesi.

Kysy näistä tuotteista lisää

Haluan lisätietoja moottoreista